Как выбрать наколенники при спортивных травмах?

Як вибрати наколінники при спортивних травмах?

Під час занять спортом жоден спортсмен не застрахований від травми. І якщо більшість травм не дуже заважають у повсякденному житті, то при пошкодженні коліна зникає не тільки можливість займатися спортом, але також зникає повсякденний комфорт. Адже єдине, що зручно робити за такого каліцтва, це лежати на дивані. Просто подути на ранку буде явно мало, тому для більш швидкого та ефективного відновлення, а також з метою профілактики, варто купити спортивні наколінники гарної якості Rehband (Німеччина 🇩🇪) .

Нагадування: перед покупкою виробу важливо дізнатися, як підібрати наколінник за розміром правильно, адже від неправильного розміру спортивна амуніція не тільки не допоможе одужати, а й може сприяти прогресуванню травми.

Як вибрати наколінник при травмі?

Наколінники різняться за родом фіксації. Від неї залежить якої мети служить той чи інший бандаж. Тому перед тим, як вибрати наколінник, варто чітко зрозуміти для якої мети він вам потрібен.

Розрізняють такі типи наколінників:

  • профілактичний спортивний наколінник— як випливає з назви, він служить скоріше для запобігання травмам, аніж для лікування, хоча також використовується для швидшого загоєння невеликих розтягувань та забитих місць.

  • закритий еластичний — також запобігає появі травм, але крім цього позитивно впливає на кровотік у коліні, збільшуючи ефективність тренувань.

  • наколінник з отвором під філіжанку - фіксує колінний суглоб у правильному положенні, не даючи йому рухатися з боку на бік, прискорюючи загоєння травми. Ефективний при розтягуваннях зв'язок, артрозі, артриті та інших.

  • наколінник з ребрами жорсткості з ременями для регулювання сили обхвату. Спеціальні металеві вставки збільшують жорсткість наколінника, розширюючи його сферу застосування для серйозніших травм: розрив меніска, гонартоз, остеохондропатія.

При серйозних травмах ми рекомендуємо звернутися до лікаря, який зможе точно визначити характер травми, підібрати відповідне лікування, а у разі потреби вибрати наколінники для спорту.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.